Batonik zbożowy z żurawiną |
Cena: 1,99 zł
Kipi! Syrop glukozowy, miód, cukier zwykły i brązowy. No, jeszcze syrop cukru skarmelizowanego.
Nie przedawkowano jedynie owocu (11% żurawiny).
Baton ładniej pachnie niż smakuje. Męczy syntetycznością.
Jego się nie gryzie, a żuje... Tfu...
OCENA: 1
Zostanę, zostanę :) Brakowałoby mi pisania na blogu i takich osób jak Ty :) Niektórzy doceniają starania innych, a niektórzy, cóż... pozostawię bez komentarza ;D
OdpowiedzUsuńja ogólnie lubie corny BIG ale właśnie te co nie mają czekolady pod spodem czyli żurwawinowe i orzechowe odpadają :D
OdpowiedzUsuńdzis jadłam dark chocolate <3 :D
I was more than happy to discovеr this websitе.
OdpowiedzUsuńI want to to thank you for ones time for this wonderful reaԁ!
! Ι definitelу appreciateԁ every bіt of it and I
have you saνed aѕ a favorite tο
check out new stuff on your web ѕite.
Check out my webpage: payday loans